Wat is extraatje?

“The best day to start your own business was 5 years ago. The second best time is now!”
-Pat Flynn

Op Extraatje.com leer jij hoe jij een extra bron van inkomsten kan creëren. Nooit zijn er zoveel kansen geweest als nu. Dankzij het internet kan je voor relatief weinig geld jouw droombaan creëren. Een hele leven voor één baas werken is niet meer van deze tijd. Het creëren van meerdere bronnen van inkomsten zorgt ervoor dat jij niet meer afhankelijk bent van jouw werkgever.

Het voelt geweldig om elke maand inkomsten ontvangt van meer dan één bron. Het geeft jou een andere blik op de toekomst en geeft jouw nieuwe mogelijkheden. Het beginnen van een online business en het ‘ondernemertje spelen’ is ook leuk. Zeker door de kleine investering die jij hoeft te doen.

Voor wie is het?

  • Mensen die dromen van een eigen onderneming.
  • Mensen die graag vrij zijn en niet locatie gebonden willen leven.
  • Mensen die houden van hun baan, maar ook graag hun eigen ding willen doen.
  • En natuurlijk mensen die een extraatje willen aan het einde van de maand ;).

Let op! Ik hou niet van goeroeachtige dogma’s. Een online business is niet hetzelfde als een passief inkomen. Een website hebben is niet hetzelfde als een online business. Verwacht niet dat omdat jij een website hebt dat mensen direct jouw content lezen en producten van jou kopen. Voor een online business heb je geen groot startkapitaal nodig! Het enige wat je nodig hebt is tijd. Ben jij bereidt minder tv en Netflix te kijken? Ben jij bereidt jouw tijd te investeren om jouw online business te beginnen? Dan ben je hier aan het goede (internet) adres!   

Wat jij kunt verwachten van Extraatje.com?

Content over:

  • Business ideeën die jij voor €0 tot €1000 kan beginnen.
  • Wat voor verschillende verdienmodellen jij kunt implementeren.
  • Hoe krijg jij mensen op jouw website?

Waarom ben ik Extraatje.com begonnen?

Mijn doel is om een digital nomad te worden. Ik wil graag mijn geld verdienen in Nederland, maar dat geld uitgeven in andere delen van de wereld. Mijn website http://www.paleouniversiteit.nl ben ik begonnen omdat ik zelf meer wilde leren over hoe ik gezond gewicht kon verliezen. Ik ben van mening dat ik het beste leer door het aan andere te leren. Een jaar na het lanceren van de Paleo Universiteit website heb ik meer dan 20000 mensen geholpen met mijn content en ben ik zelf 15 kilo kwijt. Net als met Paleo Universiteit deel ik mijn reis met jou en hoop ik dat jij van mijn content kan leren. Heb je vragen, feedback of wil je gewoon even hoi zeggen? Twijfel dan niet en mail naar jack@extraatje.com.