Leesvoer

Boeken zijn fantastisch! Voor een relatief laag bedrag is het mogelijk om veel kennis op te doen. Eén van de verdienmodellen van deze website is door een affiliate te zijn. Dit doe ik alleen met producten die ik zelf gebruik. Deze boeken heb ik gebruikt om internetondernemer te worden. Door op één van de blauwe knoppen te drukken word jij naar bol.com doorverwezen. Na jouw aankoop krijg ik tot 8% van het totale aankoop bedrag. Het kost jou niets extra’s, het zorgt er alleen voor dat ik tot 8% ontvang en bol.com dus tot 8% minder ontvangt. Ik ga hier zeker niet rijk van worden maar jij helpt mij enorm door het via de onderstaande link te kopen 😄 .

#1 The $100 Startup – Chris Guillebeau

Koop bij bol.com
Review:
The $100 dollar startup gaat over hoe je met weinig geld een business kan beginnen. Het boek richt zich op hoe mensen van hun passie een business hebben gemaakt en hoe jij dat ook kan doen. De auteur heeft meer dan duizend interviews met succesvolle internetondernemers gehouden. Hiervoor stelde hij criteria op zoals dat de business minder dan $1000 dollar moest hebben gekost om op te starten en dat de ondernemingen meer dan $50.000  per jaar moesten verdienen.

Hoe heb ik dit boek gebruikt?
Voor het op zetten van mijn internetonderneming kies ik ervoor om praktische boeken te lezen. De tips die ik uit dit boek heb gehaald zijn:
– Geef niet direct geld uit aan marketing, maar haal je eerste klanten uit je netwerk.